Leitnerliften

Leitnerliften

Den vackra Leitnerliften har just monterats. Den står stadigt på pålar av Titan. Men det var inte så lätt, där låg ju ”Gubbens gölen”, bottenlös blålera, där farmors farfar drunknade en varm sommardag 1891. Nu får jag hoppas på snö, jag har redan köpt årskort. Hinner inte rör och elledningar bli färdiga i tid, åker jag på natursnö, som jag gjort förut. Jag skämtade om detta med en entreprenör, som blev väldigt arg och skrek: ”Men en jävla massa svartskallar tar ni in!” Hoppsan. Klart jag fattar, om SD får bestämma finns det inte plats för några solbrända ungdomar på vårt vita berg.

För övrigt tycker jag att Finnpörtet ska flyttas till Elsas källa, som då blir Sveriges vackraste ”Vinter OAS”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *